logo
Finnish English EstonianLatvian Lithuanian

FINTRONIC OY
Malmin kauppatie 8 A
00700 HELSINKI
Finland

fintronic(at)fintronic.fi
etunimi.sukunimi@fintronic.fi

Puh.(09) 2512 7770
Fax.(09) 879 7770

Uuden sukupolven rinnakkaismuotoiset NOR Flash-muistit teollisuuden ja automotive-sovellusten tarpeisiin

AMIC Technology Corp. tiedottaa, että se on tuonut markkinoille uuden sukupolven rinnakkaismuotoiset NOR Flash-muistit teollisuuden ja automotive-sovellusten tarpeisiin. Kaikki uudet tuotteet ovat yhteensopivia NOR Flash teollisuusstandardien A29xxx ja A29L kanssa, jännitealueilla 5.0V ja 3.0V.

"Pääasiallinen syy näiden uusien teknologioiden julkaisuun on se, että voimme tuoda pitkäaikaisille asiakkaillemme jatkuvuutta komponenttien saatavuuteen.", sanoo AMIC Technologyn markkinointipäällikkö, herra Gary Chen.

Amic tarjoaa vahvan muistituotteiden valikoiman 5.0 voltin jännitealueelle, mikä on nyt ainutlaatuista markkinoilla. 5.0 voltin jännitteen Flashien kysyntä on vähentynyt, mutta se on kuitenkin pysynyt hyvin tasaisena.

"Me näemme edelleen myös aivan uusia 5.0 voltin jännitteen sovelluksia, koska niiden signal-to-noise -suorituskyky on ylivoimainen. Tulemme jatkamaan 5.0V jännitteen muistien tuotantoa ja tarjontaa myös seuraavalle vuosikymmenelle. Meillä on velvollisuus tähän pitkäaikaisille teollisuuden ja automotive-sovellusalueen asiakkaittemme segmentille", herra Chen päättää.

Amic KNOWN from outside, new from INSIDE Amic Technology corporation
Amic on perinteinen, yli 25 vuotta toiminut, maailmanluokan muistituotteiden valmistaja. Amic Technology oli alun perin osa United Microelectronics Corporation:a (UMC), josta se myöhemmin irtautui itsenäiseksi yritykseksi.

Takaisin

Etusivu | Palvelut | Edustukset | Yhteystiedot | Vip-lehti | Korvaustaulukot